Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Servicii fier forjat

Va oferim servicii de:

  • consultanta
  • productie
  • montaj
  • masuratori
  • zincare

Consultanta

O alegere nu este intodeauna usoara, de aceea echipa noastra va sta la dispozitie cu idei si sfaturi pentru ca in final lucrarea din fier forjat de care aveti nevoie sa se integreze perfect cu stilul si arhitectura casei dumneavoastra. Specialistii firmei noastre va ofera sprijin in alegerea modelului, materialului si culorilor pentru conceperea si realizarea oricarui proiect.

Productie

Putem realiza orice model din fier forjat dintr-o gama variata de produse: porti si garduri, balcoane, balustrade, grilaje, copertine.

Montajul

Montajul lucrarilor din fier forjat ofera rezistenta in timp si siguranta. Asiguram montaj atat in Jud. Vaslui, cat si in judetele Galati, Vrancea, Bacau si Iasi. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 2000 lei si este asigurat de firma B BROS COMPANY.

Masurare

Pentru a ne asigura ca lucrarea va fi realizata corect, ne angajam sa efectuam masuratorile necesare la domiciliul/sediul dumneavoastra. Lucrarile se efectueaza in atelierul propriu de productie, dotat cu tehnologie corespunzatoare realizarii confectiilor metalice din fier fier forjat, teava, platbanda

Zincare

Pentru o mai buna rezistenta impotriva ruginei puteti opta pentru zincarea lucrarilor realizate din fier forjat, rezultand o garantie de minim 20 de ani.

Vopsire

Fierul forjat se acopera cu un strat de grund, apoi se aplica vopseaua in functie de preferintele clientului.