Fier forjat Barlad

Fier forjat Barlad

Fierul forjat desemneaza stilul, rafinamentul, eleganta, si simbolul continuitatii.

Pentru elaborarea unei amenajari din fier forjat va putem ajuta in confectionarea propriei constructii din fier forjat cu ajutorul schitelor si calculul necesar de materiale. La executarea constructiei din fier forjat nu doar modelul este esential pentru a obtine ceea ce doriti ca imagine si design. Un rol foarte important il detin materialele folosite. Acestea au un grad de contribuitate esential in designul, durabilitatea si imaginea constructiei din fier forjat.

Traditia de sute de ani a mesterilor se imbina cu perfectiunea tehnologiei, pentru a va putea executa lucrarea la cel mai ridicat nivelul al preferintelor dumneavoastra. Totodata, un produs din fier forjat nu este doar un element, ci si o opera de arta, unicata si extraordinara, a carei valoare este evidentiata mai mult decat simpla sa utilitate. Produsele din fier forjat sunt o opera de arta care raman de actualitate chiar si atunci cand tendintele si stilurile se schimba.

Oferta noastra cuprinde:

 • porti din fier forjat
 • garduri din fier forjat
 • balustrade din fier forjat
 • balcoane din fier forjat
 • copertine
 • grilaje

Porti fier forjat

Va punem la dispozitie o gama diversificata de modele sau impreuna putem schita si proiecta modelul dorit de dumneavoastra. Numeroasele modele de porti din fier forjat intregesc personalitatea proprietarului si ii ofera posibilitatea de a-si exprima si pune ideile in practica pentru lucrari robuste si temeinice. Poarta, este elementul de legatura dintre spatiul interior si cel exterior a personalitatii dvs prin care treceti atunci cand vizitati rudele sau prietenii, este modul in care puteti patrunde in intimitatea celuilalt la invitatia sa. Unii oameni se simt mult mai in siguranta datorita acestui element care, pe langa faptul ca are rol de siguranta, poate dispune de elemente din fier forjat create si inspirate de mestesugari cu experienta.

Garduri fier forjat

Gardurile din fier forjat sunt reprezentate de urmatoarea gama: garduri de cimitir din fier forjat sau modele de garduri din fier forjat. Modelele de garduri prezentate de catre fierforjatbarlad.ro sunt realizate dintr-un material de inalta calitate, fiind atent pregatite si executate de catre personalul nostru care prin experienta acumulata in timp si profesionalism, acestia pot tranforma orice metal in arta. Deoarece modelul de gard dorit poate implica neplaceri, firma noastra, ofera consultanta direct la fata locului in prezenta dumneavoastra unde se vor clarifica incepand de la tipul metalului de gard ales pana la culoarea acestuia. Gardurile pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi: teava lisa sau amprentata sau fier brut rasucit, canelat sau amprentat de orice fel de dimensiune.

Copertine fier forjat

Pe langa functionalitatea copertinelor din fier forjat este adaugat un plus de frumusete si eleganta intrarilor deasupra carora sunt amplasate. Consolele de sprijin ce pot include o gama variata de elemente din fier forjat sunt robuste si bine ancorate. Structura metalica de sustinere a materialului de acoperire, in special policarbonat celular de diverse grosimi si culori, poate ingloba si ea elemente forjate.

Modelele de copertina executate de firma noastra pot fi realizate intr-o gama larga de forme si dimensiuni, astfel incat designul lor, modern sau traditional, sa se imbine perfect cu arhitectura cladirii.

Grilaje fier forjat

Grilajele metalice Fier forjat Barlad sunt proiectate sa ofere siguranta iar prin designul fierului forjat se reflecta si se contureaza arhitectura fatadelor. Grilajele din fier forjat au un rol de antiefractie si un rol estetic, rezistenta acestora oferind siguranta. Pe glafurile ferestrelor pot fi asezate jardiniere cu flori astfel incat frumusetea naturala a florilor combinata cu caldura fierului forjat sa creeze un ambient placut privirii.

Din ce in ce mai necesare in ultimul timp, grilajele metalice de siguranta impiedica furturile rapide si patrunderea in obiective. Capacitatea de protectie a grilajului se datoreaza rezistentei mecanice a materialelor componente fiind confectionate din bare de otel pline, microperforate sau tuburi ondulate ori drepte. Constructia gratiilor si grilajelor este sigura si de durata, toate sudurile si elementele de fixare fiind verificate. Culoarea grilajelor metalice din fier forjat poate fi aleasa in functie de preferintele clientului.

Balustrade fier forjat

Balustradele din fier forjat realizate de firma noastra pot fi amplasate atat pe scari cat și pe terase sau balcoane. Realizam balustrade din fier forjat din teava lisa sau amprentata sau din elementi din fier brut drepti sau curbati, in forma de "para". Recomadam balustradele in forma de "para" pe terase sau balcoane. Executam balustrade cu modele contemporane deosebite la preturi avantajoase.

Balcoane fier forjat

Balcoane din fier forjat in diferite modele clasice sau moderne, utilizand material de calitate, cu insertii din lemn sau sticla, completeaza designul locuintei, oferindu-i un plus de eleganta. Diversitatea culorilor reda un aspect impecabil si o durata mare de viata a tuturor elementelor din fier forjat.

Finisaje fier forjat

Toate produsele noastre sunt finisate cu vopsea 3 in 1:

 • diferite culori lucioase
 • vopsea sidefata
 • vopsea lovitura ciocan
 • patina:
  • cupru
  • argint
  • aur
  • verde